top of page

BETALSÄTT

 

BETALNING  

I samarbete med Klarna erbjuder vi fakturabetalning, delbetalning, kontokortsbetalning samt direktbetalning. Nedan kan ni läsa om vad som gäller för respektive betalsätt. 

 

FÅ FÖRST. BETALA SEN  

När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått din beställning. Betalning mot Klarna faktura med 14 dagars betaltid från fakturadatum. Ingen fakturaavgift tillkommer. Fakturan skickas till dig med e-post i samband med att ordern skickas från vårt lager. En påminnelseavgift tillkommer vid utebliven betalning. Har du handlat för 60 kronor eller mer tillkommer 60,00 kr i påminnelseavgift. När du väljer faktura övertar Klarna rätten att få betalt och din betalning av fakturan går därmed till Klarna. 
 

BETALA DIREKT 

Med Klarnas Betala direkt kan du genomföra en betalning från ditt bankkonto. Om du tidigare registrerat ditt bankkonto för direktbetalning hos oss (med ett autogiromedgivande), antingen via Klarnas kundportal eller i samband med ett köp, så räcker det att du godkänner betalningen med Mobilt BankID. Har du ännu inte registrerat dig för direktbetalning så kan du göra det med några enkla steg och bekräfta med Mobilt BankID. Vi delar aldrig dina bankuppgifter med någon förutom din bank. 
 

DELA UPP  

Detta är betalsättet för dig som vill dela upp din betalning över en kortare period. Förutom att du alltid får hem dina varor innan du betalar, samlar du alla dina köp på ett konto. Detta gäller även om du har handlat i flera olika butiker via Klarna Konto. Det betyder en enda faktura, oavsett antalet köp. 

KORT 

Säker kortbetalning med VISA och Mastercard/Eurocard samt American Express. Inga kortavgifter tillkommer. Inga kortuppgifter lagras hos oss, de sparas hos vår samarbetspartner Klarna. Kortbetalningar som hanteras av Klarna är PCI-DSS certifierade och garanterar snabb och säker betalning. 

KÖPVILKOR

 

ORDERBEKRÄFTELSE

När du genomfört ditt köp skickas en orderbekräftelse till din mejl. Får du ingen orderbekräftelse samma dag som du gjort din beställning ber vi er kontakta oss, då det kan betyda att du skrivit in fel e-postadress. När dina varor är packade skickas en bekräftelse via mail. Du får sedan ett sms eller mail när paketet finns att hämtas på utdelningsstället.  

 


PERSONUPPGIFTER

Dina lämnade uppgifter (personnummer, namn, adress, tel o s v) lagras i FOMO Nutrition ABs kundregister. Uppgifterna skyddas enligt dataskyddsförordningen (GDPR) och lämnas aldrig ut till tredje part. Dina uppgifter används endast FOMO Nutrition AB för att underlätta vår kundkontakt. 

PAKET SOM INTE HÄMTAS UT 

Har du ett levererat paket som du inte hämtat ut skickas det tillbaka till oss efter 14-dagar. Om vi får tillbaka paket som ej blivit utlösta från Posten, förbehåller sig FOMO Nutrition AB rätten att debitera kostnaden för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringskostnader (från 250 SEK). Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten. 

REKLAMATIONER

Är levererad vara felaktig eller skadad kan du reklamera den. Vi ber dig att maila in ditt ärende på info@fomodrink.se. Vår kundtjänst kommer sedan återkomma till dig för vidare åtgärd i ärendet. Vid eventuell tvist följer vi Allmänna reklamationsnämndens beslut. 

 

ÖVRIGT 

Vi följer konsumentsverkets regler för e-handel och returer. Man måste vara över 18 år för att handla av oss. Alla priser är inkl. Moms och Pant. Vi reserverar oss för slutförsäljning samt för eventuella pris och korrekturfel. Av tekniska skäl kan färgerna på hemsidan avvika något från verkligheten. 

 


SÄTE 

FOMO Nutrition AB 
Org.nr 559215-5138 
Södra Nygatan 13 
43450 Kungsbacka 

LEVERANS

 

TILL SERVICESTÄLLEN

Inom Sverige skickar vi fraktfritt till postombud om du beställer varor för mer än 399 SEK.

Frakten är 59 SEK för ordrar under 399 SEK. 

MY PACK COLLECT

Mypack Collect (f.d. Postpaket) innebär att du hämtar paketet på det serviceställe du själv valt i kassan. Sms-avisering skickas ut så snart paketet finns att hämtas. Har du inte angett ett korrekt mobilnummer vid beställningen så får du en pappersavi i brevlådan några dagar senare. Vid uthämtning skall giltig legitimation uppvisas. Hämtas paketet av ombud krävs uppvisande av såväl din som ombudets giltiga legitimation. 

 


LEVERANSTIDER 

Leveranstiden är vanligtvis 2-3 arbetsdagar inom Sverige och 4-7 arbetsdagar i övriga Norden.  

RETUR OCH BYTEN

 

ÅNGERRÄTT

Du som konsument har enligt lag rätt att ångra ditt köp inom en period av 14 dagar från det att du mottagit varan. Du har rätt att utan kostnad öppna förpackningen och kontrollera att produkten fungerar. Du som konsument är däremot ansvarig för en eventuell värdeminskning av produkterna, inklusive originalförpackning, som beror på en hantering utöver vad som krävs för att kunna fastställa produktens art, egenskaper och funktion. För att tillämpa ångerrätten får du gärna fylla i vårt digitala formulär som du hittar här eller Konsumentverkets ångerblankett som du hittar här. När du meddelat oss att du önskar nyttja ångerrätten har du 14 dagar på dig att returnera varan. 

 


ÖPPET KÖP

Du har full returrätt inom 14 dagar från att du har fått varan. Du kan välja att byta till annan vara eller få pengarna tillbaka. VI ber dig att först kontakta oss på info@fomodrink.com innan du skickar din retur. Du står själv för returfrakten. En vara som skickas tillbaka måste vara oanvänd och förpackad i originalförpackningen. Försändelsen skall emballeras väl och tänk på att du som kund är ansvarig för returen så spara gärna inlämningskvittot från postombudet.  

 


ÅTERBETALNING VID FAKTURA

Så fort som din retur har nått oss och vi har hanterat den så kontaktas Klaras för en kreditering av det berörda beloppet. Har du valt Klarnafaktura som betalning så kommer du få en återbetalning till samma konto som du betalde din faktura ifrån. Har du inte hunnit att betala din faktura än eller pausat den så kommer du få en ny uppdaterat faktura mejlad till dig när vi har hanterat returen. Du som kund är alltid ansvarig för att betala fakturan inom förfallodatum. Annars kommer Klarna att debitera dig en påminnelseavgift. 

 


ÅTERBETALNING VID KORTKÖP OCH BANKÖVERFÖRING

Så fort som din retur har nått oss och vi har hanterat den så kontaktas Klaras för en kreditering av det berörda beloppet. Har du betalt din order med kort eller banköverföring så återbetalas pengarna till samma konto inom ett par dagar. Du får ett mejl ifrån oss så snart som vår returavdelning hanterat din retur.  

 


REKLAMATIONER

Är levererad vara felaktig eller skadad kan du reklamera den. Vi ber dig att kontakta oss på info@fomodrink.com vid reklamationsärenden. Vår kundtjänst kommer sedan återkomma till dig för vidare åtgärd i ärendet. Vid eventuell tvist följer vi Allmänna reklamationsnämndens beslut. 

 


RETURADRESS

FOMO Nutrition AB 
Södra Nygatan 13
43450 Kungsbacka 

KONTAKTA OSS

bottom of page